Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Groothandel in noten en gedroogde vruchten

Bent u op zoek naar een leverancier voor noten, gedroogde vruchten en bessen, superfoods of andere gezonde lekkernijen? Wij zijn al ruim 40 jaar vakspecialist en leveren altijd de beste verse producten. We hebben in de afgelopen 40 jaar bovendien een groot netwerk opgebouwd en kunnen u iedere dag weer voorzien van een breed scala aan verse en gezonde voeding. Als retailer krijgt u korting in onze webshop en kunt u tevens met een paar klikken bestellen!

Zeer scherpe prijzen en korting voor retailers
Snel En Gratis Bezorgd Aan Uw Winkeladres
Ruim 40 jaar vakspecialist
Bestel eenvoudig in een paar klikken

Ruim assortiment

Family Nuts bestaat al sinds 1979 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte noten specialist en noten groothandel. Als groothandel leveren wij voornamelijk noten en gedroogd fruit, maar we kunnen uw winkel ook voorzien van diverse andere gezonde lekkernijen. Ons assortiment bestaat uit de volgende categorieën:

Heeft u zelf een winkel, restaurant, bakkerij, koffiezaak of wilt u simpelweg meer wat wij voor u kunnen betekenen als leverancier? Neem dan nu vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier of bel: 06 44192218

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!