Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Amandelen kopen

In onze webshop en bij onze kraam in de Markthal kunt u, als particulier of als bedrijf, verschillende soorten amandelen kopen. U heeft onder andere de keuze uit bruine of witte, gerookte of geschaafde amandelen. Deze noten zijn natuurlijk heerlijk van smaak, maar ze bevatten ook weinig calorieën. Bovendien draagt het eten van amandelen onder andere bij aan een goede spijsvertering.

amandelen wit

3.75120.00

amandelen bruin

3.00195.00

amandelen geschaafd

3.25137.50

amandelen gerookt

3.5060.00

Verse amandelen kopen als een gezonde snack

Amandelen zijn dankzij hun lichtzoete smaak al lekker van zichzelf, maar ze smaken ook uitstekend in brood of als vleesvervanger. U kunt in onze webshop of bij onze kraam in Rotterdam diverse soorten amandelen kopen. We hebben harde, bruine amandelen met vel en witte amandelen zonder vel die wat zachter zijn. De ene soort is niet gezonder dan de andere, omdat de vitaminen en mineralen niet in het vel van de amandel zitten. Een handje amandelen is dankzij die vitaminen en goede vetten een gezonde snack. Hiernaast zijn amandelen caloriearm en zeer voedzaam. Wilt u ook andere noten bestellen voor thuis of voor in uw winkel? Bij ons in Rotterdam kunt u ook gepelde of ongepelde walnoten kopen. Onze verse paranoten zijn eveneens een gezonde snack.

Bestel gezonde, verse noten

Bij Family Nuts kunt u amandelen, diverse noten en andere superfoods kopen. Dankzij ons uitgebreide aanbod stelt u een heerlijke mix of een gevarieerd assortiment samen. Bestel meteen uw noten en andere gezonde etenswaren in onze webshop of bij onze kraam in de Markthal. Neem contact met ons op als u vragen heeft. Wilt u meteen een van onze experts spreken? Bel dan naar 06 44192218.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!