Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Paranoten kopen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij onze notenhandel uit Rotterdam paranoten kopen. Deze veelzijdige noten uit Zuid-Amerika zijn heerlijk op zichzelf of in een mix met andere noten. Wij bieden diverse hoeveelheden te koop aan om verspilling te voorkomen. Kies uit ons brede assortiment en profiteer van snelle levering.

Paranoten kopen voor een heerlijke mix

Paranoten zijn goed voor het immuunsysteem en de huid vanwege de mineralen die ze bevatten. Deze noten hebben een aardse, kokosachtige smaak en zijn daarom erg veelzijdig. De paranoten zijn op zichzelf al heerlijk, maar u kunt ook een verrukkelijke mix creëren als u bijvoorbeeld onze walnoten koopt. Ze passen echter ook perfect bij onze macadamia. We hebben diverse hoeveelheden die handig zijn voor verschillende gebruiken. Zo kunt u een grote hoeveelheid paranoten kopen voor in uw winkel, maar u kunt ook een kleinere hoeveelheid bestellen om ze ergens in te verwerken. Ze smaken bijvoorbeeld uitstekend bij brood of koeken met diverse granen en zaden.

Bestel uw gezonde snacks

Family Nuts uit Rotterdam is al meer dan veertig jaar actief als notenhandel. Bij onze winkel in de Markthal en in onze webshop kopen klanten paranoten en andere gezonde etenswaren. Plaats nu uw bestelling en geniet snel van uw aankopen dankzij onze vlotte levering. Profiteer bovendien van gratis verzending bij besteding vanaf € 40,-. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel naar 06 44192218 voor deskundig advies.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!