Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Macadamia kopen

Bij Family Nuts in Rotterdam kunt u online of in de Markthal macadamia kopen. Dankzij de milde smaak zijn deze nootjes ideaal om te combineren met andere etenswaren uit ons assortiment. U heeft de keuze uit diverse hoeveelheden om verspilling te voorkomen. Bovendien profiteer u bij ons als particulier of als bedrijf van scherpe prijzen en snelle bezorging.

Gezonde macadamia online kopen

Bestel diverse hoeveelheden macadamianoten in onze webshop. Deze noten bevatten, net als andere noten, ontzettend veel vitaminen en mineralen. Daarom zijn ze gezond om, met mate, te eten. De macadamianoot smaakt vanwege zijn lichtzoete aroma heerlijk in gebak of met chocolade, maar hij is op zichzelf uiteraard ook verrukkelijk. Ook verwerkt in een salade, bijvoorbeeld met een van onze superfoods, zijn deze noten overheerlijk. U heeft bij ons de mogelijkheid om onbewerkte, naturel macadamia of gebrande en gezouten macadamia te kopen. Zoekt u iets lekkers om met uw macadamianoten te combineren? In onze webshop kunt u naast macadamia ook andere soorten noten bestellen. Creëer bijvoorbeeld een heerlijke mix met onze amandelen.

Plaats een bestelling en geniet snel van uw aankoop

Bedrijven en particulieren kopen macadamia in onze webshop of bij onze kraam in de Markthal in Rotterdam. Kies uw gewenste hoeveelheid, uw favoriete smaak en bestel uw macadamianoten. Dankzij onze snelle levering kunt u zo spoedig mogelijk genieten van uw aankoop. Heeft u vragen voor ons? Raadpleeg dan onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@familynuts.nl. Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!