Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Notenmix kopen

Bij Family Nuts in Rotterdam kunt u bij de kraam in de Markthal of in de webshop een heerlijke notenmix kopen. We hebben combinaties met of zonder fruit en met gebrande of ongebrande noten. U kunt ook zelf een mix creëren van onze verse noten. Dankzij ons uitgebreide aanbod heeft u dus genoeg keus voor uzelf of voor uw bedrijf.

Hier kunt u een notenmix kopen of zelf samenstellen

Om een goede balans van gezonde stoffen binnen te krijgen, is het raadzaam om verschillende soorten noten te eten. Bij onze kraam in de Markthal van Rotterdam en in onze webshop zijn diverse mixen beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de cranberrymix naturel met heerlijke amandelen. De noten uit deze mix zijn niet gebrand of gezouten en zijn daarom het gezondst. Noten hoeven echter niet alleen gezond te zijn. Wij verkopen namelijk ook lekkere snacks met noten zoals pittige wasabi pinda’s. U kunt voor noten met een sterkere smaak en een knapperige textuur de gebrande notenmix kopen. Het is uiteraard ook lekker om zelf een unieke combinatie creëren door bij ons gedroogd fruit kopen.

Plaats nu uw bestelling

In onze webshop kunt u een voordelige notenmix van uitstekende kwaliteit kopen. Creëer uw eigen notenmix of ga voor onze gezonde mix van ongebrande noten. Bestel nu online en profiteer van onze snelle bezorging. Heeft u vragen over onze producten? Raadpleeg dan onze contactpagina of bel naar 06 44192218.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!