Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Pijnboompitten kopen

Zowel bedrijven als particulieren komen bij ons meestal pijnboompitten kopen om ze in gerechten te verwerken. Zo zitten deze zaadjes bijvoorbeeld in pesto of over een salade. U kunt bij onze handel uit Rotterdam verschillende hoeveelheden kiezen zodat uw bestelling perfect bij uw behoeften past. Bovendien leveren wij uw bestelling snel zodat u er zo snel mogelijk van kunt profiteren.

Pijnboompitten als garnering kopen

De pijnboompit bevat belangrijke vitaminen en mineralen en is ideaal als gezonde garnering voor met name Italiaanse etenswaren. Zoekt u mildere noten om in eten te verwerken? U kunt hier naast pijnboompitten ook cashewnoten kopen. Die zijn minder bitter en dus toegankelijker. Onze granen en zaden zijn ook heerlijk om door ontbijtgranen en andere maaltijden te mengen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind verse noten, zoals verse macadamia, om te snacken of in uw winkel te verkopen.

Plaats nu uw bestelling

Bij Family Nuts in de Markthal in Rotterdam kopen zowel bedrijven als particulieren onbewerkte pijnboompitten. Dankzij ons ruime assortiment aan noten en vruchten ruilt u vettig- en zoetigheid in voor een gezond tussendoortje. Bestel hier uw verse noten en geniet binnen twee dagen van uw aankoop. Indien u vragen heeft, raadpleegt u onze contactgegevens. Om direct een van onze medewerkers te spreken, stuurt u een e-mail naar info@familynuts.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!