Verse noten en gezonde voedingSnelle levering aan huisGratis verzending vanaf €40Groothandelskorting

Dadels kopen

Wilt u graag dadels kopen? Bij Family Nuts in Rotterdam heeft u de keuze uit diverse soorten dadels. U kiest ook zelf de hoeveelheid dadels die u wilt aanschaffen. Bovendien profiteert u in onze webshop van vlotte bezorging. U kunt bij ons als particulier bestellen, maar u kunt ons ook als leverancier voor uw bedrijf inschakelen en profiteren van extra korting.

Diverse dadels kopen

Dadels zijn gezond omdat ze rijk zijn aan vitamine A en belangrijke mineralen. Daarnaast zijn dadels cholesterolverlagend. Deze zoete vruchten werken uitstekend als suikervervanger in gebak, maar ze worden ook gecombineerd met een heerlijke notenmix om een te hoge suikerinname te voorkomen. Ons assortiment bevat verschillende soorten dadels. U heeft de keuze uit Medjoul dadels, dadels met of zonder pit en dadels uit Iran. De vruchten zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden van 250 gram tot vijf kilo. Hierdoor kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons hun dadels kopen.

Speciaal voor winkeliers

Bedrijven kunnen ook gebruikmaken van onze diensten als groothandel. U kunt bij ons noten, dadels en ander gedroogd fruit kopen. Hier profiteert u van een ruim assortiment en ontvangt u een unieke code voor extra korting. Bovendien bezorgen wij uw bestellingen gratis aan uw winkeladres.

Bestel online of bezoek onze winkel

Koop dadels, noten en andere gezonde etenswaren bij onze handel in de Markthal in Rotterdam of bestel online. Kies uit diverse soorten en hoeveelheden en stel uw ideale bestelling samen. Bestel nu uw dadels en geniet snel van uw aankoop dankzij onze vlotte bezorging. Neem contact met ons op als u vragen heeft of bel naar 06 44192218 om direct onze specialisten te spreken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang een unieke code waarmee u gebruik kunt maken van onze retailer korting!